Clubnieuws - SC Purmerland

Clubnieuws

Verslag finale seizoen 22/23 VR1 (zon)

25 mei 8:45  Lees nu het wekelijkse verslag door onze eigen Albert de Braaf!meer »

Uitslagen Sixentoernooi 2023

18 mei 16:30  De uitslagen van het Sixentoernooi 2023meer »

Vacatures SC Purmerland

17 mei 11:00  Wij hebben nog diverse functies open staan, wil jij onze mooie vereniging helpen? Kijk op de pagina met vacatures, staat er niks tussen wat jou leuk lijkt om te doen maar wil je wel de club helpen? Stuur een mail naar: dannybakscp@gmail.com en wie weet kunnen we wat voor elkaar en vooral voor de club betekenen.meer »

SC Purmerland 90 jaar

5 april 13:45  Op 5 juli bestaat SC Purmerland 90 jaar!! Deze mijlpaal laten wij niet zomaar voorbij gaan natuurlijk.meer »

Verslag Purmereland VR1 - Geuzen-Middenmeer VR1

21 maart 21:00  Wekelijkse wedstrijd verslag door onze eigen Albert de Braaf!meer »

Baco Cup filmpje

23 januari 22:45  Op donderdag 12 januari vond de Baco Cup plaats. Een zeer geslaagd toernooi met meer dan 100 deelnemers van de verschillende teams van SC Purmerland! Tijdens dit toernooi zijn er filmpjes gemaakt en hier heeft onze hoofdtrainer Olaf een mooie compilatie van gemaakt.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!