Clubnieuws - SC Purmerland

Clubnieuws

Clubnieuws

Damesselectie in het nieuw

8 november 15:15  Onlangs is onze damesselectie voorzien van geheel nieuwe kleding. Door 3 nieuwe sponsoren zijn alle dames voorzien van trainingspakken, kleding voor trainingen en nieuwe wedstrijdtenues.meer »

106x gelezen

Pepernotentoernooi

8 november 14:45  De Sint heeft ons laten weten, dat hij de SCP-kinderen ook dit jaar niet is vergeten. Op woensdag 29 november, zo schreef hij onze digitale krant, komen er pieten naar de kantine van SC Purmerland. Het pepernotentoernooi zal om 16.15 uur beginnen, maar jullie kunnen om 16.00 uur al de kantine binnen. De papa‛s en mama‛s zullen dan weer gaan, tot ongeveer 17.30 uur, want dan mogen zij er weer staan. Het programma gaan wij niet onthullen, maar neem wel je voetbalschoenen (binnen en buiten) mee en kom in je sport spullen. Er zal helaas op 29 november voor jullie geen trainen zijn, al denken wij dat jullie de volgende dag wel last hebben van spierpijn. Natuurlijk hebben jullie nu heel veel zin dus hou je flink, en meld je snel aan via onderstaande link! Groetjes van Sint en Pietmeer »

68x gelezen

Pupil van de week

8 november 14:00  Aanstaande zaterdag spelen de Vrouwen 1 en de Heren 1 weer thuis en bij beide wedstrijden is er weer een Pupil van de Week. Bij de Vrouwen 1 is het deze week Vianne de Wal van de MO9-1 en bij de Heren 1 is het deze week Jason de Jong van de JO10-1 Wij wensen Vianne en Jason heel veel plezier zaterdag!meer »


SC Purmerland doet mee met de Grote Clubactie!

20 oktober 22:30  Dit jaar verkopen wij weer loten met de Grote Clubactie. De vereniging zet samen de schouders eronder! We hopen op een mooie opbrengst voor de jeugdafdeling van onze vereniging. De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september.meer »

44x gelezen

Cas La Hey overleden

15 oktober 23:45  Vele onder ons zullen niet weten wie Cas La Hey is maar de wat oudere leden wel Cas is van 1999 tot 2004 voorzitter geweest van S C Purmerland en heeft zich naar zijn beste weten ingezet voor onze club.meer »

152x gelezen

Purmerland VR1 - KFC VR1 !

3 oktober 13:00  Lees nu het verslag van onze Dames 1 geschreven door onze eigen Albert de Braaf!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!