Clubnieuws - SC Purmerland

Clubnieuws

Baco Cup filmpje

23 januari 22:45  Op donderdag 12 januari vond de Baco Cup plaats. Een zeer geslaagd toernooi met meer dan 100 deelnemers van de verschillende teams van SC Purmerland! Tijdens dit toernooi zijn er filmpjes gemaakt en hier heeft onze hoofdtrainer Olaf een mooie compilatie van gemaakt.meer »

Door het oog van de speler

7 januari 15:15  De eerste seizoenshelft zit er op. En er is veel gebeurd bij de selectie van SC Purmerland. De club is van zondag selectie voetbal naar zaterdag selectie voetbal gegaan. Er is een trainerswissel geweest. Teamgenoten hebben ons verlaten en daarvoor zijn er nieuwe teamgenoten in de plaats gekomen. De trainers Olaf P Bonny en Rik Beekman of hoe zij het zelf zeggen Diego Simeone en Arsène Wenger zijn bij ons gekomen. Halverwege de competitie staan wij op de achtste plaats. Met twee winst partijen, vier gelijkspelen en vier verliespartijen. Al zeg ik het zelf, de plaats op de ranglijst is een vertekend beeld. Een groot hoogtepunt in het seizoen was onze eerste winstpartij bij Jisp. Naast de drie punten betekent het ook voor het eerst ons overwinningslied door de speakers. En wie kent hem niet Sweet Caroline van Neil Diamond. Het andere hoogtepunt dat aangestipt moet worden is de wilskracht uit bij de Wherevogels. Met tien man een 2-0 achterstand ombuigen naar een gelijkspel. De sfeer in de groep is anders dan de afgelopen jaren. Er komen meer mensen naar trainen, blijven meer mensen na wedstrijden zitten en buiten het voetbal worden er activiteiten gedaan. Dit zou moeten leiden tot betere resultaten. Wat verwacht ik in de tweede seizoenshelft? Beter weer en winstpartijen. Maar eerst, genieten van de Baco Cup! Forza SC Purmerland. meer »

Super Saturday 11 februari 2023

1 januari 17:30  Zaterdag 11 februari 2023 is het Super Saturday bij SC Purmerland.meer »

Baco Cup op donderdag 12 januari

1 januari 13:45  We gaan de 2e seizoenshelft en 2023 knallend beginnen met de Baco Cup!meer »

Trust The Progress

30 december 14:00  Tijdens de winterstop een terugblik en vooruitblik van onze hoofdtrainers.meer »

Schoonmaakavond 18 Januari 2023

22 december 20:15  “Een schone club is een gezellige club!”meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!