Ab Persijn interim hoofdtrainer SC Pumerland


Per 1 januari 2018 heeft SC Purmerland Ab Persijn aangesteld als interim hoofdtrainer voor de tweede seizoenshelft.
De vacature ontstond nadat SC Purmerland onlangs per direct afscheid heeft genomen van hoofdtrainer Enrico Schouten, die bezig was aan zijn derde seizoen bij de 4e-klasser.
Ab Persijn:”Mijn zoon speelt al een kleine 5 jaar bij Purmerland en ik ken de club goed. Het bestuur belde mij met de vraag of ik deze rol tijdelijk wil vervullen, zodat zij in alle rust op zoek kunnen naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2018-2019. Het is voor mij te combineren met mijn functie als hoofdtrainer bij zaterdag 2e-klasser Monnickendam en dus help ik Purmerland de komende maanden graag.”
“Wij zijn erg blij met deze tijdelijke oplossing”, zegt Maarten Ligthart, voorzitter van SC Purmerland. “Ab en zijn assistent Fred Out geven beiden 1 keer in de week training en op zondag zitten ze samen op de bank. Dit geeft ons als bestuur de ruimte om samen met onze senioren commissie te werken aan het profiel en de werving van de nieuwe hoofdtrainer terwijl we voor de tweede seizoenshelft een uitstekende interim hoofdtrainer voor de groep hebben staan.”

Deel dit bericht: