Ab Westerveld.

Vrijdag 3 december j.l. is onze Ab, nadat het steeds moeilijker is om alleen te wonen, verhuist naar de zorgcirkel Zuidland kamer 301 in Weidevenne. Het is een hele stap voor Ab geweest om zijn huis te verlaten, maar het ging niet langer. Ab heeft meer als 25 jaar onderhoud en terrein werk gedaan voor onze club, wat zijn lust en zijn leven was. Want Ab is meer op ons sportpark geweest als thuis en wat hij allemaal gedaan heeft daar komen we nu pas achter. En dat zijn vele werkzaamheden geweest, wat we nu met meerdere mensen doen. Al is het moeilijk voor Ab: we wensen hem nog een plezierige tijd toe in het verzorgingshuis en bedanken hem voor alles wat hij gedaan heeft.

Met Age de Groot en zijn Annie gaat het weer beter maar zijn nog wel in het E D D huis voor therapie en kunnen nog niet naar huis, bij Age zijn twee tenen geamputeerd en het gaat gelukkig weer de goede kant op. Het werk dat Age altijd heeft gedaan zal hij niet meer kunnen doen, al zou hij het graag willen en zijn grootste wens is dat hij weer kan biljarten in onze kantine op vrijdagavond. Wij wensen Age en zijn vrouw een spoedig herstel toe.

Ons trouwe lid Dick de Boer is ook weer thuis nadat hij erg ziek is geweest van Corona en in het Almere ziekenhuis en in de Lishof in Oostzaan verpleegd is. Ook Dirk die er elke maandag was wensen wij veel beterschap toe.

Namens de schoonmaakploeg : Rinus, Dirk, Simon Segers, Simon Oly, Jan Geugjes, Jan Kokmeyer en Jaap.

Deel dit bericht: