Ab Westerveld – update 30 april.

Update 30 april: Ab Westerveld is vanmorgen ( dinsdag ) om 11.00 u weer ontslagen uit het ziekenhuis. Het gaat goed maar Ab moet nog wel kalm aan doen dus beperkt bezoek of anders eerst even bellen.

 

 

Update vrijdag 26 april: Ab is afgelopen donderdag naar het ziekenhuis in Hoorn geweest en heeft een pacemaker gekregen en dat is goed gegaan. Ab dacht dat hij vrijdag naar huis kon maar het lopen gaat nog niet goed en zijn arm zit in een mitella. Hierdoor kan hij niet alleen thuis zijn en blijft Ab nog ter observatie in het Waterland Ziekenhuis. Indien nodig gaat hij naar de Novawere. Zijn er mensen die Ab willen bezoeken van de vereniging dan vind hij dat fijn en we wensen Ab een spoedig herstel toe.

 

 

Ab Westerveld is afgelopen woensdag opgenomen in het Waterland ziekenhuis met hartklachten. Ab had nog maar een hartslag van 38 en was erg benauwd.
Volgende week gaat Ab naar Hoorn en krijgt een pacemaker. Daarna gaat hij weer terug naar Purmerend ter observatie en mag dan weer naar huis.
Ab zou het fijn vinden om bezoek te krijgen van de voetbalclub want familie heeft hij niet en wie op bezoek wil: het is van 14.00 u tot 20.00 uur.
Ab ligt op de afdeling A2 kamer 22 en donderdag 25 april gaat hij voor 1 dag naar Hoorn voor een pacemaker en als alles goed is mag Ab vrijdag naar huis

Jaap v Tinteren .

Deel dit bericht: