AZ Voetbalschool bij SC Purmerland

Vanaf september tot de winterstop trainen de Onder 11 pupillen van de AZ Voetbalschool in de Regio op zondagochtend bij SC Purmerland. Dit is onderdeel van de samenwerking die AZ Voetbalschool en SC Purmerland onlangs zijn aangegaan.

De AZ Voetbalschool in de regio is een initiatief om spelers verder te ontwikkelen en een stimulans te geven aan het voetbaltalent in Noord-Holland. De door AZ scouts geselecteerde talenten uit Noord-Holland krijgen de mogelijkheid één extra training per week te volgen, buiten de reguliere training van hun eigen vereniging. Zo kunnen de voetballers zich meten met de beste leeftijdsgenoten uit hun regio. De trainingen worden aangeboden door en in de visie van de AZ Jeugdopleiding. De allerbeste voetballers maken kans op een uitnodiging voor AZ Onder 12. De anderen hebben een fantastische ervaring die zij meenemen naar hun vereniging.

Ook de technische staf van SC Purmerland kan profiteren. Onze trainers zijn van harte welkom om de trainingen langs de lijn bij te wonen. Er is ook ruimte voor jeugdtrainers om een aantal weken mee te lopen en zo inzicht te krijgen in de oefenvormen en trainingsmethodes die AZ hanteert. Wil je hierover meer informatie ontvangen, neem dan contact op met jouw coördinator Saskia (onderbouw), Bas (bovenbouw) of Marcel (meiden).

Deel dit bericht: