Open dag

SC Purmerland organiseert op woensdag 23 februari 2022 (6 t/m 12 jaar) en vrijdag 25 februari 2022 (13 t/m 18 jaar) de Vrienden- & Vriendinnendag/Open dag. Op deze dag maken de jongens en meiden kennis met het voetballen bij een gezellige dorpsclub, waarbij plezier hoog in het vaandel staat.

De Vrienden- & Vriendinnendag van SC Purmerland vindt dit jaar op twee dagen plaats. Alle jeugdleden van SC Purmerland zijn deze dag welkom om samen met hun vriendje of vriendinnetje te komen voetballen. Daarnaast zijn ook andere belangstellende jongens en meisjes welkom om samen een middag te komen voetballen. Tijdens de middag staat het voetballen met elkaar en het plezier van de kinderen hoog in het vaandel.

Een groep enthousiaste vrijwilligers staat klaar om de kinderen de hele dag te begeleiden en kennis te laten maken met het voetballen en natuurlijk met onze mooie en gezellige dorpsvereniging. Uiteraard zijn alle ouders of andere geïnteresseerde ook van harte welkom.

Aanmelden kan via deze link:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSduDsmZM-VhN1ad3keIEXhQCke_HiYDnfqD_UF2rQVQQ7OHiA/viewform?pli=1