Extra informatie SCPurmerland Juni 2020

 

Corona nieuws

Beste leden,

Graag willen wij melden dat tot nu toe wij binnen onze leden (jeugd en senioren), voor zover wij weten, gelukkig geen besmettingen zijn. Wij zijn trots als club dat we met zijn allen de overheidsmaatregelen in acht nemen. Compliment aan allen. Hou vol in deze bijzondere tijden.

Wij hopen net als jullie dat we met zijn allen, weliswaar met gepaste afstand, elkaar op de club zien en kunnen genieten van ons mooie voetbalspel.

Het bestuur.

 

Activiteiten bij SCPurmerland!

2020

Woensdag 26 Augustus 19.00-21.00     Schoonmaakavond*

Woensdag 28 Oktober 19.00-21.00       Schoonmaakavond*

2021

Woensdag 20 Januari   19.00-21.00       Schoonmaakavond*

Woensdag 21 April       19.00-21.00       Schoonmaakavond*

 

*Elk team jeugd/senioren zorgen ervoor dat er één afgevaardigde van het team komt om te schoonmaken. Meer mag altijd☺

 

Gehele afsluiting sportcomplex vanaf 3 juli t/m 10 augustus 2020

Wegens onderhoud aan zowel het kunstgrasveld als grasveld moeten wij u helaas meedelen dat het sportcomplex vanaf  3 juli tm 10 augustus 2020 gesloten is.

Dat betekent ook geen trainingen /vriendschappelijke potjes voetbal op de velden, het is absoluut verboden om in die periode op het sportcomplex aanwezig te zijn, anders dan voor onderhoudswerkzaamheden.

 Wij doen een dringend beroep op ouders van jeugdleden om hieraan mee te werken door uw kind(eren) duidelijk te maken dat het echt niet mag en hier ook mede op toe te zien. Mocht er iets gebeuren op het veld kunnen er geen hulpdiensten ter plaatse komen!

 

Contributie seizoen 2020/21

De inning van de contributie seizoen 2020/21 zal eind september 2020 plaatsvinden. U kunt voor verdere informatie naar onze website gaan. De contributie 2020/21 zal voor de start van het nieuwe seizoen aangepast worden.

 

Publicatie op de website

Op de website worden teamfoto’s e.d. geplaatst. Mocht u dit niet willen dan kunt u dit doorgeven aan Bianca van Dijk via het mailadres: leden.jeugd.scp@gmail.com

 

Beveiliging Sportcomplex

Ons sportcomplex is inmiddels beveiligd met camera’s. Dit om de veiligheid van onze leden en vrijwilligers te bewaken, Het is goed dat iedereen hiervan bewust is.

 

Verbouwing:

De verbouwing van de kantine is gestart. De werkzaamheden lopen volgens planning. Wat gaat er allemaal gebeuren: nieuwe toiletgroepen, het vernieuwen van het keuken en het herstellen cq vernieuwen van de kozijnen waar nodig. Het vernieuwen/herstellen van tegelwerk in de kleedkamers. Bent u benieuwd? Voor foto’s klik hier

 

Teamindeling jeugd

Zoals ieder jaar is het voor de jeugdcommissie weer een hele klus om de jeugdspelers in te delen in een team voor het nieuwe seizoen. De definitieve elftalindeling jeugd kunt u vinden op onze website of klik hier

 

Keeper trainer

Adrie Francken heeft naar meerdere jaren trouwe dienst, aangegeven te stoppen met het geven van keeperstraining voor ons jeugd- en selectiekeepers. Adrie heeft onze keepertalenten dusdanig klaargestoomd, dat zij klaar zijn voor een volgende stap. Wij danken Adrie voor zijn trouwe inzet en leuke trainingen! Daar waar mensen gaan, komen er altijd weer nieuwe bij. Met trots mogen wij mededelen dat de keeper van ons vlaggenschip, Nick Pruijn, zijn kennis, techniek en ervaring gaat overbrengen op onze talentvolle jeugdkeepers! Een mooie stap voor ons als club.

 

 

Vaste kantinemedewerkers voor de zaterdag gevraagd

Helaas hebben wij te weinig vaste barmedewerkers op de zaterdag en doen we een oproep naar alle leden!

Ben je gezellig & sociaal, wil je nieuwe mensen leren kennen en sta je graag eens aan de andere kant van de bar?

Dan ben jij misschien onze nieuwe barvrijwilliger op de zaterdag!

We zijn opzoek naar vaste barvrijwilligers voor de zaterdag die 1x in de 6 weken een ochtend of middag willen staan.

Hoe werkt het?

Je kunt zelf aangeven op welke dagen je ingeroosterd wilt worden. Juist gelijktijdig met de wedstrijd van je kind(eren), of liever ervoor of erna. Wat het beste bij je past.

Heb je interesse? Neem contact op met Ingrid of Yolanda van de Kantinecommissie via het mailadres kantinecommissie.scp@gmail.com

 

 

Graag wil het bestuur alle vrijwilligers bedanken voor het vele werk voor de club afgelopen seizoen. Wij zijn trots op de gehele ploeg! Wij hopen u weer snel te zien op onze club!

 

Fijne vakantie!

 

Het Bestuur

 

 

 

Deel dit bericht: