Gedragsregels: Zet jezelf niet voor paal!

Bij SC Purmerland fluiten en vlaggen ieder weekeinde tientallen vrijwilligers. Dankzij deze scheidsrechters en grensrechters kan iedereen elk weekeinde onbezorgd voetballen.
Schelden of erger richting deze jongeren en volwassen wordt bij SC Purmerland niet getolereerd. Kritisch zijn mag best, maar praat daar na afloop over met de leider/trainer en zet jezelf niet voor paal!
Blijf binnen de fatsoen grenzen van SC Purmerland. En na het fluitsignaal geef je elkaar de hand! Zo gaan we bij SC Purmerland met elkaar en de tegenstander om, want wij vormen allemaal het visitekaartje van de club. Deze regels gelden uiteraard ook bij een uitwedstrijd.

 

GEDRAGSREGELS

Gedragsregels langs de lijn
*Geef blijk van uw belangstelling, ga dus zoveel mogelijk mee naar de voetbalclub van uw zoon of dochter. Wees enthousiast, stimuleer uw zoon of dochter en de medespelers.

*Blijf positief, juist bij verlies. Wordt niet boos, de volgende keer beter. Vraag eens hoe de wedstrijd was i.p.v. met hoeveel heb je gewonnen.

*Beloon sportief gedrag, maar geef zeker geen geld voor elk doelpunt.

*Gebruik geen tactische kreten, want ze hebben het soms al moeilijk genoeg met de bal, zichzelf en de tegenstander. Laat het coachen over aan de leider/coach.

*De scheidsrechter doet ook zijn best, bemoei u niet met zijn/haar beslissingen. Indien u het niet eens bent met een beslissing bespreek dit dan met de coach/leider. Hij of zij kan indien nodig na de wedstrijd het e.e.a. nog bespreken met de scheidsrechter.

Wilt u echt inhoudelijk met voetbal bezig zijn, neem dan contact op met iemand van de jeugdcommissie. We kunnen altijd goede coaches/leiders, trainers en scheidsrechters gebruiken!

*Zorg dat uw kind op tijd is op trainingen en wedstrijden en schone kleding en douchespullen mee neemt.

*Leer uw kinderen de gedragsregels van onze club. Zorg dat uw kind de kleedkamer, kantine en velden schoon achterlaat na trainingen en wedstrijden.

 

Jeugd commissie Purmerland

 

Download: Zet jezelf niet voor paal

Deel dit bericht: