Gouden team uitje E2

E2 G3

Afgelopen zaterdag heeft de E2 “het gouden teamuitje” beleefd, welke zij gewonnen hadden door de meeste loten te verkopen in het kader van de Grote Club Actie.

Nadat er gestemd was welke film te bezoeken, bleek er unaniem overeenstemming te zijn om naar “Race naar de maan” te gaan in de Pathé Arena.

Op een zaterdagmiddag op de bonnefooi naar de film gaan kan tegenwoordig ook niet meer. We hadden namelijk niet vooraf gereserveerd en er bleken nog 13 plaatsen over in de zaal. Gelukkig konden we met de welwillendheid van wat andere bezoekers toch in twee groepen bij elkaar te kunnen zitten.
En met de nodige vooraf ingeslagen versnaperingen vloog de leuke film voorbij.

E2 G1

Na de film even al wat sfeer geproefd bij de Arena voor de hoofdact die avond: Ajax – Vitesse. Maar niet voordat we eerst heerlijk zijn gaan eten. Mooi om te zien dat kids van 9 jaar onder elkaar zoveel plezier kunnen hebben in een restaurant zonder daarbij andere bezoekers “lastig te vallen”. Steker nog, alle bezoekers vroegen zich af waarom ze met een “groot bord” liepen en iedere speler was eager genoeg om uit te leggen dat ze 1e waren geworden met het verkopen van de loten.

Na het eten gingen we ons klaarmaken voor onze mooie plekken in vak 122. De enige zorg die de technische staf had, was dat we vorig jaar ook met het elftal naar Ajax – Vitesse (beker) waren geweest, wat uitliep op een smadelijke nederlaag voor ons aller Ajax. Dat zou toch niet weer gebeuren toch…

Gelukkig maakte Bazoer binnen een minuut korte metten met die gedachte en de jongens stonden op de banken. Dat de rest van de wedstrijd ook schriftelijk af mocht worden gedaan, mocht de pret niet drukken.

Zeer moe maar zeer voldaan werden de boys rond 22.15 thuis afgeleverd waarna ze denk ik allemaal om 22.20 in een diepe slaap vielen.

Heerlijke dag en ook mooie stimulans om volgend jaar wederom eerste proberen te worden met de GCA!

E2 G2

Deel dit bericht: