Grote Club Actie van start!

Zaterdag 16 september 2017 is het zo ver, dan start de landelijke verkoop van loten voor de Grote Clubactie! Dit is een hele mooie gelegenheid om de clubkas van onze vereniging extra te spekken: 80% van de opbrengst van de loten gaat namelijk direct naar de vereniging.

Bestedingsdoel
Graag willen wij de kantine-inrichting vernieuwen. Vorig jaar is er met de Grote Clubactie al een boel geld verzameld dat al gereserveerd staat voor dit doel. Een nieuwe inrichting is best kostbaar en daarom hebben wij jullie hulp weer hard nodig.

Wat wordt er van jullie verwacht?
Ga met de loten langs de deuren of neem ze mee naar verjaardagen, opa’s, oma’s en andere familieleden de hoofdprijs is € 100.000,-. Verkoop zo veel mogelijk loten, want 80% van de opbrengst is voor onze club en des te meer loten worden verkocht, des meer kans op mooie prijzen. Want wat zit er voor de teams zelf in het vat, vraag je je af? Daarover vertellen we je later meer.

Superloten
Wij hopen dat er per team minimaal 1 Superlot wordt verkocht.
Een Superlot is een soort mini-sponsoring van € 150,- door een bedrijf of een team. Elk bedrijf of team dat een Superlot koopt, krijgt een vermelding op onze facebookpagina en 50 loten. De hoofdprijs is € 100.000,-. De ondernemer kan de loten bijvoorbeeld uitdelen aan zijn personeel. De club krijgt 80% van de opbrengst – dat schiet lekker op! Kun je een Superlot verkopen, vraag je leider dan om de gouden envelop.

Deze week worden de lotenboekjes door de leiders uitgereikt!

Deel dit bericht: