Hans Schoonheim terug op “oude nest”

Nadat vaste assistent-trainer  Fred Out had aangegeven toe te zijn aan iets nieuws, iets wat wij Fred na alles wat hij heeft gedaan voor Purmerland, van harte gunnen, zijn wij als club opzoek gegaan naar een nieuwe assistent-trainer / trainer voor het 2e elftal. Hierbij lieten wij direct de naam Hans Schoonheim vallen. Hans is zeker geen onbekende voor de club. Hans is jarenlang keeper geweest in het 1e van Purmerland, twee jaar trainer van het 2e en uiteindelijk drie jaar hoofdtrainer van het 1e elftal. De laatste drie seizoenen is Hans hoofdtrainer geweest bij SSV. Wetende dat Hans voor aankomend seizoen nog beschikbaar zou zijn, is er direct contact opgenomen.
Na een goed gesprek, waarin in onze nieuwe hoofdtrainer (Nikolai) en wij als club onze visie voor komend seizoen besproken hadden, was Hans direct enthousiast. Door de jonge, vernieuwde en in potentie sterke selectie voor volgend seizoen, zien wij en ziet Hans voldoende uitdagingen en avonturen waarin Hans een belangrijke rol kan spelen.
Met Nikolai als nieuwe hoofdtrainer, Hans als assistent, Adri Francken als keeperstrainer en Gerard en Martin als leiders, mogen wij met trots zeggen “De cirkel is rond”.
Op naar een mooi en sportief 2018-2019
De Seniorencommissie

Deel dit bericht: