ING F-Nieuwjaarstoernooi

Zaterdag 9 januari vond het eerste ING Nieuwjaarstoernooi plaats voor de F-pupillen.
Zowat alle F-pupillen waren aanwezig en dat betekende dat we 6 mooi verdeelde teams konden samenstellen: Benfica, Juventus, Chelsea, PSG, Bayern en Barcelona, oftewel alle kampioenen van het vorig seizoen. De Nederlandse kampioen ontbrak dit seizoen, aangezien die club niet uit Amsterdam kwam vorig jaar.

ING F 001 ING F 002

Na de teamindeling begonnen de teams furieus onder leiding van hun coaches. Er werd in twee poules gespeeld, waarna er heuse kruisfinales waren.
De strijd in de wedstrijden ging gelijk op en aangezien de uiteindelijke winnaar een prijs kon winnen, was iedereen enorm fanatiek (wat geweldig was om te zien).
Ook de ontlading bij ieder doelpunt was hartverwarmend. Uiteindelijk plaatsten Chelsea (op doelsaldo, hoe kan het ook anders) en PSG zich voor de finale die door Chelsea met 1-0 nipt werd gewonnen. De kids vierden de overwinning alsof de CL was gewonnen….prachtig!

ING F 003  ING F 004

In de kantine werd de winnaars gehuldigd onder luid applaus van het massaal opgekomen publiek en mochten hun fel begeerde ING voetbal in ontvangst nemen.
De spelers van het winnende team waren:
– Dani Nije (F6)
– Quinten Daamen (F4)
– Mika Blok (F5)
– Kyana Kohlberg (F5)
– Kes Faas (F2)
– Rens Kok (F1)
– Wesley Keizer (F3)
– Dylan van Meurs (F2)
Een prachtige slot van een mooie voetbalmiddag en een nieuwe traditie lijkt geboren….

Deel dit bericht: