Introductie nieuwe trainers zaterdag 1

Beste SC Purmerlanders,

Het heeft al op de social media en de website van SC Purmerland gestaan en hierbij stellen wij ons graag aan jullie voor.

Het komende seizoen zijn wij, Rik Beekman en Olaf P. Bonny, de hoofdtrainers bij SC Purmerland 1. Met de ondersteuning van Danny zullen wij een brede selectie gaan trainen en coachen.

In het verleden hebben wij zelf op het hoge niveau mogen voetballen. Rik heeft 12 jaar bij AZ gespeeld en ook zijn debuut in het 1e elftal mogen maken. Daarna speelde hij nog op het hoogste amateurniveau totdat het niet meer ging en de knie lastig begon te worden. Olaf heeft eraan mogen ruiken in zijn tijd bij Norwich City. Helaas gooide een blessure zijn carrière voortijdig op slot. De tijd erna waren wij beiden niet echt met voetbal bezig, totdat de kinderen gingen voetballen. De liefde bloeide weer op en onze zonen speelden samen in de jongste jeugd. Vanaf dat moment waren wij onafscheidelijk.

Gestart met de KNVB cursus pupillentrainer hebben wij doorgepakt en de smaak te pakken. Inmiddels zijn wij in het bezit van de Coerver diploma’s en UEFA C. Dit seizoen zijn wij de trainer/coach bij Kolping Boys JO19-1. In December zijn wij kampioen geworden van de 4e divisie en afgelopen maand ook kampioen geworden van de 3e divisie. Zaterdag 11 juni spelen wij de finale wedstrijd thuis tegen HBS uit Den Haag om daarin de promotie naar de 2e divisie af te dwingen.

Dit zal tevens ook ons officiële afscheid zijn. Daarna is de focus volledig op SC Purmerland.

Naast het trainen en coachen hebben wij Football Heroes opgericht. Met een eigen voetbal academy ontwikkelen wij de jongste jeugd naar zijn/haar hoogste niveau. In Nederland zijn wij ook actief met het geven van clinics. Tot slot hebben wij meerdere profvoetballers die wij (inter)nationaal begeleiden op het hoogste niveau.

Voor ons is SC Purmerland een super uitdaging om aan te gaan. Wij zullen instromen in de 5e klasse op de zaterdag. Het doel is om direct een stempel te drukken. Daarin zullen wij onze visie op de voetballers overbrengen. Hoe wij gaan spelen en wat wij doen, houden wij nog even geheim. De voorbereiding zullen wij binnenkort gaan starten waarin de gehele selectie zal samen trainen.

Op naar het komende seizoen! Mocht je vragen hebben en je ziet ons lopen, kom gerust langs!

Met sportieve groet,
Rik Beekman en Olaf P. Bonny

Deel dit bericht: