Materiaal Opslag.

Heren  Bestuursdienst, Trainers, Leiders en Spelers.

Sinds kort hebben we een prachtige opslagruimte voor het training materiaal , pionnen , ballen , cornervlaggen e n z in de mooie verlichte container . Het is alleen jammer dat er in deze ruimte NIETS staat want we vinden het makkelijker om de boel maar buiten te laten liggen of in het gangetje bij de kleedlokalen te deponeren of waar het maar uitkomt .

Dit is gewoon gemakzucht en onzorgvuldig omgaan met het materiaal en dit geeft weer meer werk voor de schoonmakers die elke week alles moeten verplaatsen om de boel schoon te houden in de gang en bestuurskamer.

Laten we het volgende met elkaar afspreken en er allemaal op letten dat in het vervolg de pionnen , ballen e n z  en de cornervlaggen van het 2e veld ( 4 stuks  en de 2 verste  cornervlaggen van het 1 e veld 2 stuks ) na de wedstrijden in de container opgeborgen worden want deze worden op vrijdag al neergezet door onze belijning man Simon Oly die elke vrijdag het 2e veld speelklaar maakt indien nodig en dan weer naar de kantine moet lopen om de vlaggen op te halen . De 2 eerste cornervlaggen bij de kantine kunnen wel in de bestuurskamer gezet worden dan is de afstand minimaal en werkt het voor iedereen prettiger .

We moeten er echt met ons allen aan denken dat dit gebeurd en dat we ook checken na afloop van de training of wedstrijden de lichten van het veld en de kleedkamers UIT zijn . Als we dit afspreken werkt het voor iedereen een stuk makkelijker , houden we het materiaal bij elkaar en besparen we elektra wat nodig is in deze tijd .

Bij voorbaat dank namens het schoonmaak team Ab , Jan K , Dirk , Rinus , Age , Simon , Jan G en Jaap .

 

Deel dit bericht: