Nieuwe (interim) Jeugdcommissie aangetreden

Beste jeugdleden, ouders en begeleiders,

Enige tijd geleden hebben jullie het bericht ontvangen dat de voltallige jeugdcommissie is afgetreden. Reden hiervoor was een verschil van inzicht met het hoofdbestuur.

De afgelopen weken heeft een aantal mensen, dat al heel erg actief is binnen de vereniging, de honneurs waargenomen en enorm veel energie gestoken in het draaiende houden van de jeugdafdeling. Dat is op zich prima gelukt, maar deze situatie kan natuurlijk niet te lang stand houden.

Daarom hebben wij besloten om per 1 november 2014 de taken van het jeugdbestuur over te nemen, in ieder geval tot het einde van het seizoen. Daarna zullen wij bekijken of en hoe wij verder gaan als jeugdbestuur.

Onze focus zal in eerste instantie liggen op het draaiende houden van de jeugdafdeling. We zullen dan ook zeker geen grote wijzigingen aanbrengen. We willen er vooral voor zorgen dat de wedstrijden en trainingen goed verlopen, de geplande evenementen kunnen doorgaan en er een goede communicatie plaatsvindt naar ouders, leiders, trainers coördinatoren, hoofdbestuur.

Wij zijn van mening dat het voormalige jeugdbestuur de afgelopen jaren een aantal mooie stappen heeft gezet in de ontwikkeling van de jeugdafdeling en goed heeft ingespeeld op de toch wel explosieve groei van de vereniging. Wij zijn hen daar dan ook dankbaar voor en zullen gebruik maken van de organisatie en structuur die zij hebben neergezet.

Tot slot: Wij zullen ons uiterste best doen om alle taken zo goed mogelijk uit te voeren, maar het is natuurlijk wel allemaal nieuw voor ons. Dus graag enig geduld en begrip. Verder hopen en verwachten wij een beroep op jullie te kunnen doen om als vrijwillig(st)er een steentje bij te dragen aan het succes van het jeugdafdeling. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat de kinderen veel plezier blijven beleven aan het voetbal bij SC Purmerland.

 

Patrick Tol
Jos Jonker
Peter Rosner
Herman van Oort
Bart Hendriks

Deel dit bericht: