Nieuwe kledingleverancier

Het bestuur is verheugd te melden dat Intersport Theo Tol met ingang van 1 juli 2016 een partnership met SC Purmerland is aangegaan als leverancier voor onze sportkleding en overige sportbenodigdheden.

 

De afgelopen maanden hebben gesprekken plaatsgevonden met diverse partijen. Ook Iterson, dat de afgelopen jaren de sportkleding voor SC Purmerland leverde, heeft aan deze gesprekken deelgenomen. Het bestuur heeft voor Intersport Theo Tol gekozen, omdat hun voorstel het beste past bij de ambitie en groei van SC Purmerland.

 

Leden van SC Purmerland kunnen spullen bestellen via de website van Intersport Theo Tol: http://www.intersport-theotol.nl/clubkleding/sc-purmerland/.

Deze spullen worden gratis thuisbezorgd. Langs gaan in de winkel kan vanzelfsprekend ook, het adres van Intersport Theo Tol is: De Stient 20, Volendam.

Leden van onze mooie club krijgen (ook indien online besteld) standaard 10% korting op al hetgeen wordt aangeschaft.

 

Ook in het nieuwe seizoen krijgen alle teams van SC Purmerland weer de beschikking over een voetbaltenue (shirt, broekje, sokken). Dit wordt verzorgd door onze materiaalman, Ed Hogendoorn. Deze spullen hoeven dus niet zelf gekocht te worden.

 

Het bestuur

Deel dit bericht: