Nieuwjaar receptie 8 januari 2017 .


Het is een drukte van belang als je aankomt lopen naar de kantine want er is een jeugdtoernooi afgelopen en alle ouders en jeugd zijn in de kantine om zich te warmen en wat te drinken en te eten. Het begon al om 13.00 u en is om 15.00 u afgelopen voor JO8 tot en met JO11 en na afloop  is iedereen benieuwd hoe de uitslagen zijn. Nadat dit bekent is gaan velen weer naar huis en komen de senioren aan die ook een Nieuwjaarswedstrijd spelen en omdat het 2e veld niet zo goed is wordt besloten om allebei de wedstrijden in te korten en dan te spelen op het KG veld. Om 16.00 u wordt er onder leiding van scheidsrechter Peter de Lange afgetrapt en in een sportieve wedstrijd is de uitslag tussen de Veteranen 1 en het Oude 5e elftal 6 – 0. Hierna wordt de wedstrijd van Purmerland 1 tegen het Oude eerste elftal gespeeld met vele oud spelers onder leiding van Theo Bosschieter en in de mist met niet al te goed zicht wordt het 6 – 3 voor Purmerland 1. Een leuke wedstrijd en zo wordt deze traditie afgesloten en kunnen de spelers zich na het douchen te goed doen aan heerlijke broodjes die rond gaan want dat gaat er wel in onder veel gepraat onderling over het verloop van de wedstrijden, het is gezellig druk .


Nieuwjaar toespraak van voorzitter Maarten Ligthart .
Om 19.00 u gaat het officiële gedeelte van start en worden er 2 jeugdteams  in het zonnetje gezet die de afgelopen periode herfstkampioen zijn geworden en krijgen allen een beker uitgereikt. De voorzitter begint met iedereen een goed en sportief Nieuwjaar te wensen en hulde aan de mensen van de kantinedienst die het allemaal goed voor elkaar hebben en iedereen voorzien van wat er gevraagd wordt. Even staan we stil voor degene die ons is ontvallen en in dit geval Siem Oly die langer als 70 jaar bij onze vereniging betrokken is geweest, en gaan we verder met de sportieve resultaten en hopen we dat ons eerste elftal nog kans maakt op promotie. Het gaat goed met de club en dat komt mede door de inzet van de vele vrijwilligers waarvoor dank en dat het contract verlengd is met de ING en sponsoring van de reclame borden en wordt Paul Gaaff bedankt voor zijn inzet met een bloemetje  en wordt stokje overgedragen aan Co Boots . Er is nieuwe verlichting gekomen in
onze sporthal en dat is een hele verbetering. Ook gaan we een samenwerking verband aan met A Z met onze talentvolle jeugd en komt er een tussentijdse ledenvergadering om na te denken over wat er allemaal verbeterd kan worden bij de club en een paar suggesties zijn: vernieuwing toiletten, meubilair in de kantine, uitbreiding kantine, opknappen materiaalopslag. We horen hier t z t meer van. Hierna is het woord aan Jaap van Tinteren en worden de jubilarissen naar voren gevraagd het zijn 4 leden die 50 jaar en 2 leden die 40 jaar lid zijn van SC Purmerland.
Hiervan kunt u het verslag terugvinden onder:  Club – Jubilea 2017.

Deel dit bericht: