Oproep scheidsrechters

fluiten

Wij zijn op zoek naar zeer goede en sportieve scheidsrechters!

We krijgen steeds meer E en F teams.
Lijkt het je leuk om eens een wedstrijd te fluiten bij de E of F jeugd, dan is dit je kans!

Wij starten (bij voldoende aanmeldingen) een cursus tot pupillenscheidsrechter. Afgelopen seizoen hebben 7 pupillenscheidsrechters al hun diploma gehaald en inmiddels hebben zij al een aantal wedstrijden gefloten.

Op deze cursus leer je in 2 avonden hoe je het beste een wedstrijd bij de jeugd kunt leiden. Het bestaat uit een praktijk en een theorie gedeelte en wordt gegeven door een KNVB docent. De cursus is voor jongens en meiden van 12 t/m 18 jaar en is verdeeld over 2 avonden. Beide avonden beginnen rond 18.00 uur en eindigen rond 20.30 uur.

SC Purmerland vergoedt alle kosten. Wat wij van jou vragen is jouw volledige inzet en positieve houding in het veld wanneer jij na het behalen van je diploma ingezet wordt.

Wil je je opgeven of meer informatie, mail dan naar wedstr.secr.scp@gmail.com. Vermeld even je naam, leeftijd en in welk team je nu speelt, dan nemen wij contact met je op!

En als je vader ook aangeeft dat hij mee wilt doen, dan kan dat natuurlijk, want ook ouders hebben we hard nodig om een wedstrijd te fluiten. Doorgroeimogelijkheden middels de BOS cursus is mogelijk.

Tot snel,

Brigitte en Wendy
Wedstrijdzaken

Deel dit bericht: