Promotie Feestje SC Purmerland 1

Zoals iedereen ondertussen heeft meegekregen, is ons vlaggenschip gepromoveerd naar de 4e klasse.

Dit moet gevierd worden. Aanstaande zondag speelt Purmerland haar laatste wedstrijd van dit seizoen, uit tegen ASV Arsenal. Om er een complete dag van te maken, heeft de club een touring bus georganiseerd voor spelers, staf en supporters. In de bus kunnen 50 personen, we zitten nu op een circa 45 personen! Kortom een vol bussie Purmerlanders. Er zijn ook diverse Purmerlanders die ons eerste elftal nareizen met de auto.
Mocht je ook nog mee willen met de bus? Laat dit dan z.s.m weten aan Sander Kokmeijer, Daan Sabbe of Arie van Holsteijn. Voor een ieder wel bekend.

Er is voor deze dag een geheel programma in elkaar gedraaid. Deze ziet er als volgt uit.

– 10.30 uur ontbijt op de club voor alle spelers en staf.

– 11.30 verzamelen voor iedereen die met de bus meegaat.

– 11.45 vertrek met de bus naar ASV Arsenal.

– 14.00 uur wedstrijd ASV Arsenal – Purmerland.

– Na de wedstrijd is een kleine huldiging op het veld. Aansluitend blijven wij met ALLE spelers, trainers, leiders, bestuursleden, supporters, vaders, moeders, vrouwen, kinderen, opa’s en oma’s nog even gezellig hangen bij Arsenal.

– 18.00 uur terug met de bus naar Purmerland.

– 18.30 uur aankomst op Purmerland.

Aangekomen bij Purmerland zal er voor een ieder het e.e.a te eten zijn. Dit is dus voor iedereen (spelers, staf, supporters, ouders etc.) Uiteraard gaan we hier het promotie feestje voortzetten met een goede borrel, een muziekje en een klein dansje.
Dit zal tot circa 21.00 / 21.30 uur duren. Daarna kunnen de mensen die er klaar mee zijn, voldaan naar huis…. of we gaan nog Amsterdam in of de Koemarkt op!!

Zit je niet in de bus, kom dan op eigen vervoer naar ASV Arsenal. Kun je niet bij de wedstrijd zijn, zorg dan dat je om 18.30 op de club bent om met  iedereen het promotie feestje te vieren!

TOT ZONDAG!

Deel dit bericht: