SC Purmerland is op zoek naar enthousiaste sportieve scheidsrechters!

We krijgen steeds meer jeugd erbij.

Lijkt het je leuk om eens een wedstrijd te fluiten bij onze jeugd, dan is dit je kans!

Op deze cursus leer je in 2 avonden hoe je het beste een wedstrijd bij de jeugd kunt leiden. Het bestaat uit een praktijk en een theorie gedeelte en wordt gegeven door een KNVB docent. De cursus is voor jongens en meiden van 12 t/m 18 jaar. Het cursusdeel bestaat uit twee bijeenkomsten van 2,5 uur of één bijeenkomst (bijvoorbeeld op een dag in de schoolvakantie) van vijf uur.

SC Purmerland vergoedt alle kosten. Wat wij van jou vragen is jouw volledige inzet en positieve houding in het veld wanneer jij na het behalen van je diploma ingezet wordt.

Graag hopen we dat met je aanmelding je vader/moeder/opa/oma/ oudere broer/zus/mee wil nemen als coach die met jou de voortgang in het fluiten door neemt.

Jouw coach krijgt instructie van één van onze mentoren. Bij genoeg aanmeldingen organiseren we deze cursus op de club.

Wil je je opgeven of meer informatie, mail dan naar scp.scheids@outlook.com. Vermeldt dan even je naam, leeftijd en in welk team je nu speelt, dan nemen wij contact met je op!

En als je vader ook aangeeft dat hij mee wilt doen, dan kan dat natuurlijk, want ook ouders hebben we hard nodig om een wedstrijd te fluiten. Doorgroeimogelijkheden middels de BOS cursus is mogelijk.

Tot snel,

De Scheidsrechterscommissie.

Deel dit bericht: