SC Purmerland maakt nieuwe hoofdtrainer en technische staf bekend voor het seizoen 2015/2016

Zoals bekend stopt onze huidige hoofdtrainer Hans Schoonheim aan het einde van dit seizoen bij Sport Club Purmerland. Hans heeft ondertussen al een nieuwe club gevonden voor volgend seizoen, Hans gaat aan de slag bij SSV uit Stompetoren. Nu nog tegenstander van Purmerland in de competitie, volgend jaar dus de nieuwe club van Hans.
Wij wensen Hans uiteraard heel veel succes en geluk toe bij SSV, maar dit seizoen zal Hans er eerst voor gaan zorgen dat ons vlaggenschip terug promoveert naar de vierde klasse.
De opvolger van Hans is deze week bekend gemaakt. Enrico Schouten, huidig hoofdtrainer bij Graftdijk, zal het stokje van Hans gaan overnemen. Na vele overleggen en gesprekken met diverse trainers, heeft de club gekozen voor het goede en vertrouwde gevoel, Enrico Schouten gaf ons dit “goede en vertouwde” gevoel. Na de gevoerde gesprekken met Enrico zijn wij er als club van overtuigd dat Enrico de geschikte opvolger van Hans is en hij prima binnen de visie en cultuur van onze club past.
Naast het aanstellen van Enrico Schouten zijn wij er ook in geslaagd Fred Oud langer aan ons te binden. De huidige trainer van de A-junioren zal assistent trainer gaan worden bij de selectie. Met de vele kennis van de rondlopende en doorstromende jeugd binnen de club is Fred de juiste aanvulling voor de technische staf van volgend seizoen.  Daarnaast blijven Gerard Rijkers en Tom Bakker de leiders bij het eerste en het tweede elftal.
De technische staf zal er voor volgend seizoen dus als volgt uit gaan zien.

 
1e elftal:
Hoofdtrainer         : Enrico Schouten
Leider                    : Gerard Rijkers
 
2e elftal:
Trainer                  : Fred Oud
Leider                    : Tom Bakker
 

Arnold Wessels nieuwe trainer Jeugd SC Purmerland

Met ingang van het seizoen 2015/2016 is Arnold Wessels aangesteld als trainer voor de A junioren en volgt daarmee Fred Out op die heeft aangegeven toe te zijn aan een vervolgstap in zijn trainerscarrière. Naast de A junioren zal Arnold worden betrokken bij de verdere ontwikkeling van de jeugdafdeling.

Arnold heeft zijn sporen in het trainersvak ruimschoots verdiend. Als hoofdtrainer is hij werkzaam geweest bij Ilpendam en Purmersteijn zaterdag 1, als jeugdtrainer bij FC Purmerend en recent OFC. Daarnaast is hij actief als scout voor de KNVB.

De jeugdcommissie is heel verheugd met de komst van Arnold en verwacht daarmee de juiste persoon te hebben gevonden die goed past bij de ambities voor de komende jaren.

Deel dit bericht: