Schrobmachine.

De schijnwerpers gericht op Autobedrijf Bertus Beets.

Onze schrobmachines hebben een onderhoudsbeurt gehad van de Fa Cleanfix en wat blijkt de machines zijn goed en technisch in orde. Alleen bij de grote machine zijn de accu’s op . Dit zijn 2 grote accu’s van 100 Ah en dus dure jongens en Cleanfix kan ons niet tegemoet komen ook niet  na diverse telefoontjes.

Wat nu? Want dat is een flinke kostenpost (!) voor de vereniging en op maandag j.l. hebben we het er over aan de koffietafel met de hele schoonmaakploeg. Simon Segers die klant is bij Bertus belt meteen naar de garage en geeft door wat betreft de maten van de accu’s . Nog geen 2 uur later wordt er teruggebeld dat ze besteld worden en de sponsor is ……… AUTO BEDRIJF BERTUS BEETS….  die de oudste sponsor van onze vereniging is..

 

De accu’s er uit gehaald en Simon op pad naar de garage van Bertus maar de maten kloppen niet en er worden meteen andere besteld die wel passen.

 

De volgende dag gemonteerd en de machine werkt weer als van ouds en vandaag is de machine weer vol in bedrijf naar tevredenheid.

Alle support gaat bij deze uit naar BERTUS BEETS….. en denk daar ook eens aan als u van plan bent een auto te kopen of klant te worden of een onderhoud beurt van uw auto.

Hartelijk dank namens SC. Purmerland en de schoonmaakploeg….J v T .

Deel dit bericht: