SCP ING Blacklight Toernooi J(M)O12 tm J(M)O17

De opkomst was aan de magere kant maar met een  opkomst van ongeveer 34 meisjes en/of jongens kon het Blacklight toernooi toch doorgaan.

Irma onze toernooienschema-maker heeft haar best gedaan om een goed schema te maken. Er was een groot leeftijdsverschil  vandaar dat er twee poeltjes waren.  Helaas komen er toch kinderen niet opdagen die zich wel hebben opgegeven. Je kan altijd ziek worden maar laat dit dan weten.  Dit zorgde  voor vertraging.  Met een beetje kunst en vliegwerk is het goed opgelost.

Om kwart voor acht konden wij starten met ons toernooi. Zo leuk om te zien wat Blacklight met kleren kan doen. Om te weten in welk team je zat waren er gele en oranje hesjes. Wat een EFFECT gaf dat!  Zo leuk!

Onze Leo, trainer/coach VR1  zorgde ervoor dat alle wedstrijden volgens het schema werd gespeeld  samen met zijn assistenten de scheidsrechters Joost en Ruel , spelers uit de selectie.  Leo, Joost en Ruel heel erg bedankt dat jullie je zaterdagavond vrij wilden maken om de jeugd een leuke avond te geven.

Nu weer even terug naar de wedstrijden; er werd super  leuk gespeeld. Er werd goed overgespeeld er werd gekeken, al weet ik niet hoe ze dat deden want voor mij was het donker. Tussen de wedstrijden was er in de kantine wat te eten en drinken.

Er was per poule een 1ste en 2de prijs. Ik ben het uitslagen papiertje kwijt dus kan jullie alleen informeren via de Foto’s. Sorry…

Wij willen iedereen bedanken die ons geholpen hebben en ook de ouders, opa en oma die de kinderen hebben aangemoedigd.

De organisatie kan terug kijken op een geslaagd ING Blacklight toernooi.

 

Het JAC

De foto’s zijn niet super maar toch leuk! Kijk maar via deze link.  https://goo.gl/photos/hdPDgK54axB2tEZe6

Deel dit bericht: