Seizoensafsluiter Selectie

Het nieuwe seizoen staat alweer bijna voor de deur, maar om ergens aan te beginnen moet er eerst iets worden afgesloten. Onze jaarlijkse seizoensafsluiter was, ondanks het weer, ook nu weer groot succes. Met een heerlijke BBQ van Rob Wortel aan boord, werd er drie uur lang over de grachten van Amsterdam gevaren. Onder het genot van een heerlijk sateetje, een biertje en een enorme gezelligheid werd er ook nog even stil gestaan bij de spelers die onze selectie zullen gaan verlaten.
Zo zullen onze “kinderen” van de club, Roy Groen, Michael ter Haak, Jasper Wortel, Keith Buys en Renzo van Rijn volgend seizoen niet meer uitkomen voor onze selectie. Deze jongens zitten al vanaf de F-pupillen bij de club, hebben de hele “jeugdopleiding” doorlopen en hebben uiteindelijk allemaal in het eerste gespeeld. Zij zullen vanaf volgend seizoen te bewonderen zijn in het 4e. Ook Shiraz zal volgend seizoen in dit team te bewonderen zijn. “Kinderen” van de club, nogmaals bedankt voor jullie inzet en bijdrage al die jaren.
Mano, Issy en Velpie gaan het volgend seizoen bij een andere club proberen. Ook jullie bedankt voor jullie inzet en inbreng het afgelopen jaar en heel veel succes bij jullie nieuwe club.
Na onze boottocht, is uiteraard het nachtleven van Amsterdam nog even verkend…… Wij kunnen u melden, het werd nog laat en super gezellig!
Bij deze willen wij (de selectie) het bestuur bedanken voor het mede mogelijk maken van deze gezellige avond, top!
Rest ons iedereen een goede vakantie te wensen en tot volgend seizoen.
De Selectie

Deel dit bericht: