Seizoensafsluiting

Beste jeugdleden en ouders ,

Het seizoen zit er weer bijna op. Het is snel gegaan en voordat we het weten start het nieuwe seizoen weer. Hoe leuk zal het zijn om je straks om te kleden in een van de 2 nieuwe kleedkamers of onder een van de nieuwe douches te staan! Hulde aan o.a. de Bouwcommissie onder leiding van Jan v.d. Lingen, Herman en Dennis, die de verbouwing in goede banen leiden!

De eerste helft van dit jaar is er weer een hoop gevoetbald, georganiseerd en geregeld. De Jeugdcommissie dankt een ieder die een rol heeft gehad in het trainen en begeleiden van de jeugdelftallen, het wedstrijdsecretariaat, Brigitte, Wendy en eerder Yolanda, die ook tijdens de overvolle voetbaldagen alle wedstrijden heeft weten in te plannen, degene die bestuursdiensten hebben gedraaid, Brenda, die er wederom in is geslaagd om de kantinediensten optimaal bezet te krijgen, onze materiaalman Marco die van kleding t/m ballen heeft verzorgd, de Jeugd Activiteiten Commissie die onder de bezielende leiding van Yolanda alle leuke activiteiten voor de jeugd heeft georganiseerd,  de scheidsrechter coördinator Andre,  alle (jeugd)scheidsrechters, alle supporters die bij dag en dauw langs de velden stonden om de jongens en meisjes aan te moedigen en we vergeten vast nog veel meer mensen die achter de schermen belangeloos enorm goed werk verrichten.

Fijne vakantie, rust goed uit en tot volgend seizoen!

 

Nagekomen bericht. Bijna vergeten, maar oh zo belangrijk, Bianca van Dijk. Zij zorgt voor de complete ledenadministratie van de jeugd.

 

De Jeugd Commissie

 

Beste senioren,

 

Ook ons seizoen zit er bijna weer op.

Alleen de Dames zijn nog druk met de nacompetitie. Aanstaande zondag spelen zij om 14.00 uur hun heen wedstrijd tegen ADO 20 om promotie naar de 2de klasse te kunnen halen.Wij wensen onze Dames heel veel succes!

Einde van het seizoen nemen wij na 4 jaar hoofdtrainerschap afscheid van Hans Schoonheim en wij verwelkomen Enrico Schouten. Wij hopen dat Enrico het lukt om de 4de klasse te halen. Ook wensen wij Hans heel veel succes bij SSV.

Na een geslaagd Sixentoernooi kunnen wij ook terug kijken op een goed seizoen en willen wij alle vrijwilligers hartelijk bedanken om hun bijgedragen steentje.

Foto’s Sixentoernooi: Klik hier

 

Fijne vakantie en tot volgend seizoen!

De seniorencommissie

 

Voor de laatste extra informatie nieuwsbrief  klik hier!

 

 

Deel dit bericht: