Sixentoernooi 2017


Groepsfoto Sixentoernooi 2017  (klik erop om te vergroten)

Ook dit jaar was weer het inmiddels zeer vertrouwde en traditionele sixentoernooi op de woensdagavond en het vervolg op de dag erna Hemelvaartdag. Het weer was fantastisch en de deelnemers super waardoor het weer een zeer geslaagd geheel geworden is. Ondanks dat het allemaal wat anders moest gaan lopen zoals van te voren gepland was. De in eerste instantie niet verwachte finale van Ajax tegen Manchester en de aangekondigde Peter Beense op het laatste moment door Ajax weggekaapt en meegenomen naar Stockholm. Daarbij heeft ons eerste elftal de nacompetitie weten te bereiken waardoor ook zij niet mee mochten doen met het toernooi vanwege het risico op blessures. Maar van de nood een deugd gemaakt. De finale op een groot scherm, Henk Dissel (ik kende hem niet maar de jeugd blijkbaar wel) in plaats van Peter Beense en geen 14 teams maar 12 teams. Nou ondanks deze tegensl! agen kunnen wij spreken van een zeer succesvol geheel. De woensdagavond was de kantine bomvol en gezellig. Na de wedstrijd van Ajax maakte Henk Dissel en 123 Party een waar feestje van. De volgende dag was iedereen weer keurig op tijd en sommige een beetje brak maar dat mocht de pret niet drukken. Donderdag werd na het toernooi afgesloten met ook al zo vertrouwde bbq van Rob Wortel.

Bij deze willen wij alle vrijwilligers, dus de mensen achter de bar, de mensen van de organisatie, de scheidsrechters, Ab voor het reinigen van de vloer de volgende ochtend, Dick de Wit voor bij de deur staan en iedereen die ik nog maar vergeten mocht zijn.

Daarbij willen wij de sponsoren zeker ook bedanken. Zij hebben het toch maar weer even mogelijk gemaakt om dit toch maar weer even voor ons clubje te realiseren. Allen enorm bedankt hiervoor.

Bijgaand foto van het winnende team, de finalisten.

Winnaars Sixentoernooi 2017


Finalisten 2017

 

Fijne zomer toegewenst en tot volgend jaar.

De organisatie

Deel dit bericht: