Verslag Slottoernooi

Slottoernooi 2016

Op zondag 5 juni was het jaarlijkse slottoernooi voor de jeugd. Een gewijzigd programma i.v.m. de promotie wedstrijd van de dames 1 waardoor om 09.00 uur al het eerste fluitsignaal klonk op de zondagochtend.

Al vroeg was de vaste ploeg van vrijwilligers aanwezig om het sportpark te versieren, de veldjes uit te zetten en de kantine te bemannen. De scheidsrechters druppelden binnen en ook de deelnemers meldden zich op de club. Nadat de aanmeldingen waren gecontroleerd begon het toernooi met de eerste wedstrijd van 9 minuten.

Rond 09.45 uur kwamen ook de oudere jeugdleden met wat slaperige oogjes op het sportpark en voor deze groep was naast het wel bekende toernooi een extraatje in de vorm van het opblaasbare tafelvoetbal spel.

Even na 10.00 uur was de gehele jeugd aan het voetballen en beleefde het toernooi een druk moment. Snoep werd gretig gegeten en ook de limonade werd goed gedronken.

Vlak voor het middag uur waren de finalisten bekend, maar bleek er een fout gemaakt te zijn in de Champions League poule. Helaas konden we dat niet meer herstellen en zijn de teleurgestelde spelers bij de prijsuitreiking alsnog even in het zonnetje gezet.

Begin van de middag maakte de frietkar overuren en stond er een flinke rij mensen te wachten op hun bestelde friet, frikandel of kroket.

Iets later dan gepland werden de kampioenen van 2015-2016 gehuldigd en liep het toernooi op zijn eind. Doeltjes opruimen in de sporthal, slingers eraf en de bezem door de kantine.

Wij vonden het een geslaagd toernooi.

 

JAC

Deel dit bericht: