Sponsoravond groot succes

 

Onlangs vond de eerste sponsoravond plaats bij SC Purmerland.

Alle sponsors van SC Purmerland waren uitgenodigd voor deze informele avond. Voorzitter Maarten Ligthart heette de sponsoren welkom en vertelde kort iets over onze mooie club. 

Namens onze hoofdsponsor ING vertelde Erwin Wals waarom ING het voetbal graag sponsort en complimenteerde Erwin SC Purmerland als club met ‘een heel mooi totaalplaatje’. Sfeer, financiën en organisatie zijn dik in orde en dat maakt dat ING zich graag als sponsor verbindt. 

Vervolgens was het woord aan gastspreker Yoeri van den Busken, die onlangs na drie decennia stopte als fulltime voetbalverslaggever van onder andere de Telegraaf en Voetbal International. In een ‘interview style’ gesprek, waarin Erwin Wals zichzelf als interviewer nadrukkelijk in de kijker speelde als mogelijke stand-in van Humberto Tan bij VTBL, nam Yoeri ons middels leuke anekdotes en mooie verhalen mee naar ‘de andere kant van het succes’, het gelijknamige boek van Yoeri van den Busken.

Uit de vragen die door het publiek aan Yoeri werden gesteld, kunnen we concluderen dat het een boeiende en leuke avond was. Onder het genot van een hapje en een drankje kletsten alle aanwezigen nog wat na en werd hardop gefilosofeerd over het programma voor de volgende sponsorbijeenkomst van SC Purmerland!

Deel dit bericht: