Sponsoring SC Purmerland

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden en dat is altijd een goed moment om zaken te overdenken. Dat hebben wij als (nieuw bestuur) ook gedaan.

Een van de belangrijkste zaken voor een club als SC Purmerland is de sponsoring. Zonder sponsoring heeft een club beperkte inkomsten en dat betekent weinig mogelijkheden voor de club.

Als dorpsclub met ruim 500 leden zijn wij oprecht trots en dankbaar dat wij al sinds jaar en dag een prachtige groep van zeer trouwe sponsoren hebben. Zonder deze groep van sponsoren zou o.a. onze Jeugd Activiteiten Commissie (JAC) niet alle activiteiten kunnen ontplooien zoals ze dat jaar op jaar met veel plezier en overgave doen.

Wat dat betreft vinden wij ons als club redelijk uniek. Ondanks dat wij de (aller)laagste contributie hebben in de regio, waarbij zelfs ieder team vanuit de club (door de sponsoren) prachtig aangekleed is, zijn wij in staat ook nog ontelbaar vele activiteiten te organiseren voor jong en oud.

Wij gaan onze sponsoren dan ook komende periode allemaal persoonlijk benaderen om hen enerzijds te bedanken voor hun jarenlange steun, maar ook om onze nieuwe plannen te ontvouwen om hen nog meer bij de club te betrekken. We willen hen laten zien wat voor goede en leuke dingen wij doen met hun sponsorbijdrage. Ook gaan wij onze sponsoren proactief meer onder de aandacht brengen bij onze leden op diverse manieren.

Sponsoring binnen onze club kan op vele manieren: van het sponsoren van een team, de wedstrijdbal van ons vlaggenschip, het sinterklaasfeest, het Sixentoernooi, een prachtig bord langs ons hoofdveld, advertenties via onze website alsook de tv schermen in de kantine. Maar ook voor “niet-bedrijven” is sponsoring absoluut mogelijk (en heel gewenst): Dé club van 50. Dit is een groep van mensen die ieder jaar de club € 50 doneren. Rechts naast de bestuurskamer kunt u op een mooi bord zien wie dit allemaal zijn. Momenteel betreft dit een groep van ca. 15 mensen. Wij gaan er echter alles aan doen om aan het eind van dit seizoen dit aantal op minimaal 50 te krijgen. De inkomsten van de club van 50 worden voor de volle 100% besteed aan de activiteiten van de jeugd van onze club (A tm F). Ook hiervan zullen wij de club van 50 ieder jaar proactief laten zien hoe goed hun bijdrage is besteed en hoeveel plezier onze jeugd hieraan heeft beleefd.

Mocht bovenstaand verhaal u aanspreken en zou u zelf (of iemand die u kent) open staan om onze prachtige club te steunen in welke vorm dan ook, mail/app of bel mij dan gerust

hamadizaghdoudi@me.com
0620123456

Rest mij u namens het bestuur hele fijne dagen te wensen.

Hamadi Zaghdoudi

Deel dit bericht: