Sponsor worden?

Wilt u ook sponsor worden, en daarmee uw bedrijf profileren en onze club ondersteunen? Daarvoor kunnen wij de volgende mogelijkheden aanbieden:

Reclameborden
De reclameborden zijn standaard 90 cm hoog en 2,5 of 5 m breed. Deze worden in overleg met u en na goedkeuring van een ontwerp vervaardigd door TMS Design waarna het vervaardigen rechtstreeks aan de opdrachtgever wordt gefactureerd. De kosten bedragen Eur 144,- exclusief BTW voor een bord van 2,5 m breed en Eur 288,- exclusief BTW voor een bord van 5 m. De sponsor wordt eigenaar van het bord.

De bordhouder mag in overleg ook zelf de borden laten vervaardigen, mits men zich houdt aan onze standaard maten.

De sponsorbijdrage aan SC Purmerland bedraagt per seizoen (1 juli-30-juni) Eur 150,- per 2,5m. Er wordt een contract aangegaan voor 3 seizoenen met daarna stilzwijgende verlenging per seizoen, tenzij er voor 1 april voorafgaande aan het nieuwe seizoen wordt opgezegd.

 

Advertentiekosten
Adverteren bij SC Purmerland betekent een pakket aan presentatiemomenten voor uw onderneming:

    • – advertentie is continu zichtbaar op onze website
    • – op onze website wordt een link gemaakt naar uw eigen website.
    • – in de kantine tijdens wedstrijden wordt uw bedrijfsnaam op een beeldscherm scrollend weergegeven.

Voor het gehele presentatie-pakket betaalt u slechts Eur 125,00 exclusief BTW per seizoen.

 

Wedstrijdbal
Tijdens een thuiswedstrijd van ons 1e team wordt voor de aanvang van de wedstrijd uw bedrijf als sponsor van de wedstrijdbal omgeroepen. Tevens wordt een bord met de gegevens van uw bedrijf het gehele seizoen in de kantine opgehangen

Kosten van een wedstrijdbal zijn Eur 65,- exclusief BTW.

 

Club van 50

  • Hoe word ik lid van de Club van 50?

U kunt lid worden door het invullen van het inschrijfformulier en dit te mailen aan clubvan50.scp@gmail.com Het inschrijfformulier is hier op de website van SC Purmerland aanwezig.

 

  • Lidmaatschap van de Club van 50?

Het lidmaatschap loopt vanaf 1 juli t/m 30 juni gelijk met het voetbalseizoen. De incasso van de jaarlijkse bijdrage zal worden gedaan door de penningmeester van SC Purmerland. Mocht u uw lidmaatschap willen beëindigen dan dient u voor 1 juli dit kenbaar te maken door een bericht te sturen naar clubvan50.scp@gmail.com.

 

  • Hoe worden de leden van de Club van 50 geïnformeerd?

De leden worden via de e-mail en/of de website (nieuwsbrief) op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Jaarlijks kunnen meerdere aanvragen gedaan worden bij de Club van 50 voor het realiseren van een doel. Uit alle aanvragen zal 1 doel gekozen worden. Gewoon simpel op basis van de meeste stemmen gelden! Aanvragen waarbij de financieringsbehoefte hoger is dan het vermogen van de Club van 50 worden niet in behandeling genomen.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Co Boots of Marco van Grevenbroek. Voorkeur is via e-mail clubvan50.scp@gmail.com.

U kunt hier een formulier downloaden waarmee u zich rechtstreeks kunt aanmelden als lid van de Club van 50.

 

 

Shirtsponsor
U kunt als shirtsponsor van een team optreden. U schaft daarbij rechtstreeks de voetbaltenues van het team aan.

De sponsorbijdrage aan SC Purmerland bedraagt daarnaast per seizoen (1 juli-30-juni) Eur 200,- exclusief BTW.

Sponsorcoördinator
De sponsorcoördinator van SC Purmerland is Co Boots, bereikbaar op 06-53898561 of via coboots@icloud.com. Hij is gaarne bereid de sponsormogelijkheden met u door te nemen.