Strandtraining

Zondag 19 maart werd er weer een strandtraining gehouden voor onze jeugd Onder de 12 tot en met onder de 16. Jammer genoeg  was de opkomst dit jaar maar 29%!  Ondanks de lage opkomst hebben wij het wel door laten gaan.

Bij aankomst konden de kinderen aangeven wat ze wilde eten. Pataje met …of een  krok of frik. Dat is toch wel een lekker begin van een strandtraining….
Op het strand aangekomen werd Saskia  luidkeels toegezongen met “lang zal ze leven”. Saskia van harte gefeliciteerd. Zelfs op je verjaardag sta je daar weer voor SCPurmerland!
De warming-up werd onder leiding van trainer Alan gegeven. Er mooi om te zien hoe Purmerland gebruik maakte van het strand. Na de warming-up werden de jongens en meisjes in groepjes verdeeld. De groepjes gingen verschillende oefeningen af. Rugby wedstrijd,voetbal wedstrijd, teambuilding oefeningen er was van alles wat.
Het zonnetje kwam een beetje door en de kinderen hadden duidelijk plezier gezien de vrolijke gezichten. Na de training was er voor iedereen een flesje drinken en een lekkere snack bij de strandtent SOUT.
Wij willen iedereen bedanken die ons geholpen heeft om deze strandtraining weer tot een super leuke activiteit ner te zetten!

De Jeugd Aktiviteiten Commissie SCPurmerland

 

Foto’s via deze link https://goo.gl/photos/ZS769U8m7QUfvn9A7

 

Vandaag heeft mijn zoon mee gedaan met de strandtraining. Hij had toen een rugzak mee. De rugzak was zwart met groene letters van het merk Lotto. Na de strandtraining kon hij deze niet meer vinden. Ik hoop dat iemand anders van SC Purmerland de rugzak heeft meegenomen.
Mocht u meer willen weten dan hoor ik dat graag.
Alvast bedankt
Ilja Riepen

Deel dit bericht: