Super Zondag

supersunday

Afgelopen zondag 11 december was net als vorig jaar de zogenaamde ‘Super Zondag’ in de kantine van SC Purmerland georganiseerd. De laatste thuiswedstrijd in 2016 van het eerste elftal voor de mannen werd feestelijk afgesloten. En feestelijk was het want zowel de mannen van Purmerland maar ook de vrouwen boekten een overwinning. Met een lekker gevoel de winter in zullen wij maar zeggen. Dit kwam de feestvreugde natuurlijk ten goede waardoor het ook een gezellig samenzijn werd met een lekkere volle kantine.

De enigszins ietwat zieke Mick Harren die toch is gekomen bracht de feestvreugde op deze middag/avond tot een hoogtepunt. Helaas is het mij ontschoten om foto’s te maken dus die zijn er bijna niet maar bijgaand toch een wat wazige foto waarop als je goed kijkt Mick Harren kan ontdekken.

Deze middag/avond is financieel mede mogelijk gemaakt sponsor Stucadoorsbedrijf Martin van de Gumster die uiteraard zelf ook van de partij was en ook weer een deuntje meezong. Aan een ieder en ik noem geen namen want dan vergeet je altijd wel iemand, die deze festiviteit mogelijk heeft gemaakt willen wij namens de club een dank uitbrengen.

De seniorencommissie.

Deel dit bericht: