Trainingskamp selectie 2019

Zaterdag 12 en zondag 13 januari zijn wij met de selectie op trainingskamp geweest in Groningen. Na een goed en stevig ontbijt op de club, vertrokken wij om 11.30 uur richting Groningen. Hier stond een oefenwedstrijd gepland tegen een lokale 3e klasser uit het dorpje Zeijen, S.V.Z (Sportvereniging Zeijen). Na een korte training en een goede warming-up, werd er op een regenachtig en een niet al te best veld afgetrapt.

Ondanks het veld, werd er aan Purmerland zijde een prima eerste helft op de mat gelegd. Dit goede spel werd voor rust beloond met een 1-3 voorsprong, door doelpunten van Stijn, Sabbé en Lars. De tweede helft een iets beter SVZ, maar na de 1-4 van Stijn, leek er geen vuiltje meer aan de lucht. Uiteindelijk wisten de gastheren nog twee keer te scoren, waardoor de wedstrijd in 3-4 eindigde. Een prima wedstrijd en daarmee een goed sportief begin van 2019.

Na de wedstrijd zijn wij richting het hotel gegaan in Groningen. Hier werden de kapsels in model gebracht en dansschoenen aangedaan om ons vervolgens klaar te stomen voor een gezellig avondje Groningen. Na uitgebreid gegeten te hebben bij  restaurant Humphreys, zijn wij met elkaar de strijd aangegaan op de bowlingbaan. Snel was duidelijk, dat sommige spelers beter zijn met een voetbal, dan met een bowlingbal. Of de rijkelijk vloeiende drank hier nou de oorzaak van was, laten wij in het midden, gezellig was het wel.

Na het bowlen zijn wij met z`n allen het nachtleven van Groningen ingedoken. Tot in de late uurtjes werd er met z`n allen gefeest. Uiteindelijk heeft (bijna) iedereen in zijn eigen hotelbed geslapen. Na een korte nacht, hebben wij gezamenlijk nog genoten van een lekker ontbijt en de smeuïge verhalen van een ieders avontuur om vervolgens weer huiswaarts te keren.

Er mag gesproken worden van een zeer geslaagd en gezellig weekend. Dank gaat hierbij uit naar het bestuur, welke dit weekend mede mogelijk heeft gemaakt. Grote dank gaat uit naar Daan Sabbé, die dit hele weekend tot in de puntjes georganiseerd heeft, chapeau!

Op naar een succesvol tweede seizoenshelft!

Deel dit bericht: