Uitnodiging SC Purmerland | AZ – ADO Den Haag (update)

 

❗❗❗Belangrijk bericht❗❗❗
Het lukt AZ niet om de bestelde tickets voor de wedstrijd AZ-ADO Den Haag voor a.s. maandag bij de club te krijgen. Het ophaal moment is om die reden aangepast naar donderdag 11 april tussen 19:00 – 20:30 uur! Tickets zijn op te halen op het volgende adres: Sandvisbaai nr 12. Purmerend Contactpersoon : Bas Hillecamp 06-29513935

 

Op 13-04-2019 18:30u speelt AZ de wedstrijd AZ – ADO Den Haag. AZ nodigt alle leden van SC Purmerland graag uit om deze wedstrijd te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10,- per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts €2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep mee besteld worden.

Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor SC Purmerland. Voor iedere verkochte kaart ontvangt de vereniging namelijk een cashback van €1,-.

Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: je zit samen met de vereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

 

Bestellen.
Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar en er geldt op=op. Bestel dus snel, dan ben je zeker van een kaart!

Bestellen kan via de volgende actielink:
https://tickets.az.nl/tickets/nl/deep-link/token/azadodenhaagscpurmerland

 

Ophalen kaarten.
Na afloop van de actie zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar de contactpersoon van SCPurmerland. De kaarten kunnen vervolgens door de bestellers bij de vereniging worden opgehaald.

 

 

 

Vragen?… neem contact op met: Bas Hillecamp 06-29513935

Deel dit bericht: