VACATURE: Trainer 2e elftal zondag senioren Sport Club Purmerland

Voor ons jonge tweede elftal, zijn wij op zoek naar een ambitieuze, enthousiaste, gedreven en gezellige trainer.
Als trainer van ons tweede elftal, maak je deel uit van de gehele technische staf. Hierbij bereid jij samen met de hoofdtrainer de trainingen voor, beoordelen jullie spelers en bepalen jullie tactieken. Ons tweede elftal is onderdeel van de gehele selectie, dus een combinatie en onderdeel van ons vlaggenschip (het eerste elftal).
De selectie bestaat uit een juiste mix van jong en oud. Zo hebben wij spelers met ruim 10 jaar senioren ervaring, maar ook talentvolle JO19 spelers die dit seizoen voor het eerst de officiële overstap maken naar de seniorenselectie. Voor aankomend seizoen zijn er voornamelijk nieuwe spelers bijgekomen en zijn er een aantal talentvolle JO19 spelers doorgestroomd. De gehele selectie heeft dus een positieve nieuwe impuls gekregen, wat de kwaliteit van spelers weer ten goede gaat komen.
Als trainer van ons tweede elftal, is het jou taak om spelers klaar te stomen voor het eerste elftal. Het betreffen hierbij spelers die mogelijk terug komen van een blessure of spelers die tegen het eerste elftal aan zitten te hikken. Daarnaast zal het tweede elftal uiteraard jouw elftal worden, het spelen en winnen van aantrekkelijke wedstrijden op de zondag, is iets waar jij als trainer de uitdagingen in kan vinden.
Gezien de aankomende talenten, vinden wij het belangrijk dat onze trainer van het tweede samen met de staf op de hoogte is van wat er qua jeugd aan zit te komen. Contact met jeugdtrainer van JO-19 / JO-18 is hierin belangrijk.
Purmerland is en blijft een kleine dorpsvereniging, binding en gezelligheid is wat ons een leuke dorpsclub heeft gemaakt en nog steeds is. Ons jaarlijks Sixentoernooi, Carnaval, Octoberfest en Super Sundays zijn feestjes waar binnen de club naar uitgekeken wordt. Een gezellige trainer op deze festiviteiten mag dan uiteraard niet ontbreken.
Voor het invullen van deze trainersrol zal ook een vergoeding tegenover staan.

Pas jij in ons “plaatje”. Mail dan direct jou motivatie en CV naar : dannybakscp@gmail.com

Sport Club Purmerland

Deel dit bericht: