Van de Voorzitter.

Beste leden en vrienden van SportClub Purmerland,

 

Het voetbalseizoen is weer begonnen en we hebben als vereniging weer een volle bak met teams zowel op de zaterdag als op de zondag. Ook dit seizoen zijn we gegroeid in het aantal teams en we kunnen vaststellen dat we echt aan het maximum van onze capaciteit zitten.

 

Na een turbulente zomer, turbulent omdat er organisatorisch in de zomer heel veel van een aantal vrijwilligers is gevraagd,denk hierbij aan teamindelingen, trainingsschema’s, het zoeken naar trainers en leiders, barpersoneel enz. Gelukkig is het ook dit jaar weer goed tot stand gekomen. De dank gaat dan ook uit naar de vrijwilligers die dit op zich genomen hebben en met ziel en zaligheid dit voor elkaar hebben gekregen.

 

Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om jullie te informeren over belangrijke nieuwe ontwikkelingen binnen onze club.

 

Een nieuwe bestuurskamer!

Zoals velen van jullie al hebben gezien is onze bestuurskamer totaal vernieuwd en zijn we apetrots op het resultaat dat ook weer door een aantal vrijwilligers tot stand is gekomen.

Ook wil ik de mensen bedanken die geen lid zijn van de club maar ons geholpen hebben met een groot aantal werkzaamheden die wij zelf niet voor elkaar konden krijgen. Hierbij denk ik onder andere aan de tegelzetter, de stukadoors en het spuitwerk. De inrichting van tafels en stoelen mogen we zeker niet vergeten en dat allemaal gesponsord zodat de clubkas niet tot de bodem uitgeput raakt.

Mannen, heel hartelijk dank namens alle leden!

 

Een nieuwe sponsor: ING!

Een ander project dat de afgelopen zomer gelopen heeft is de zogenoemde ING pitch.

Dit is een initiatief van de ING om in elke regio een soort van prijsvraag uit te schrijven waarbij voetbalverenigingen de ING uitnodigen om hoofdsponsor te worden van hun vereniging.

Marco Grevenbroek en Maarten Ligthart hebben samen de presentatie en plannen opgesteld, daarbij geholpen door Marcel Rietveld en Paul Arts, en we hebben, samen met een ander vereniging, de ING pitch gewonnen.

We zijn er erg trots op dat wij als winnaar uit de bus zijn gekomen: dat betekent dat we de komende jaren meer financiële ruimte krijgen om de club verder te brengen..

 

Zo hebben wij dan middelen om te werken aan het vervangen van het dak van ons clubgebouw, een nieuw warmwatervoorziening en kunnen we kijken of een uitbreiding van de kleedruimten haalbaar is.

Daarvoor moeten we natuurlijk wel reclame maken voor de ING maar dat is alleen maar leuk omdat de ING zich opstelt als een partner die ons bij veel activiteiten kan helpen met promotie ect. Jullie zien dat een groot aantal teams in nieuwe tenues hebben of worden gehesen, natuurlijk met ING op het shirt en mouw.

 

Een nieuwe website!

Ook onze website moest nodig in een nieuw jasje.

Een hele klus met name dank zij de inspanning van Ton Bonnet, Paul Arts en Peter Huisenga is de website nu zo ver ontwikkeld dat hij op korte termijn live in gebruik wordt genomen.

Hij is klaar maar de kleine puntjes moeten nog op de i gezet worden Wij verwachten dat hij eind volgende week werkelijk live gaat en als jullie dan inloggen op de SCP website zien jullie de nieuwe versie.

Nog even duimen draaien maar hij komt er aan.

 

Tot slot.

Rest mij verder dat wij ons verheugen op een sportief en succesvol seizoen waar een groot aantal vrijwilligers hun steentje aan bijdragen maar waar wij altijd heel veel hulp bij kunnen gebruiken.

Kunnen wij op jullie rekenen?

Geef je op of informeer wat je kunt doen bij de Jeugdcommissie of de Seniorencommissie en help ons het clubje nog groter te maken in wat we zijn.

Niet alleen op sportief gebied maar ook op het gebied van gezelligheid en een club waar je je thuis voelt

We zien jullie graag langs de velden.

 

Met sportieve groet.

De voorzitter SportClub Purmerland

Dennis van den Akker

Deel dit bericht: