Verbouwing (update 4 augustus)

Hierbij weer een update van de bouw commissie.

 

Kleedkamer
De nieuwe kleedkamers zijn bouwkundig gereed en de plafonds zijn gemonteerd.
Ook in de kleedkamer 3 en de scheidrechter kleedkamer 2 zitten nieuwe systeemplafonds.

Kleedkamer 8

 

De warmwater en cv ketels zijn in de technische ruimtes geplaatst en aangesloten, deze week wordt hier mee proefgedraaid.

Nieuwe CV installatie
Het systeem plafond van de kantine is vrijwel gereed.

Plafond kantine 2
Met vriendelijke groet,

De Bouwcommissie,

Martin Segers, Sander Kokmeijer en Jan van der Lingen

 

 

Het “dak gaat er af” bij sportclub Purmerland

Afgelopen week is er een flinke slag gemaakt met de bouwkundige werkzaamheden aan het clubgebouw. Zo is zowel het wand- en vloertegelwerk aangebracht, zijn de bankjes geplaatst en is het nieuwe warmwatersysteem inclusief ketels geplaatst en aangesloten. Het enige wat rest voor de kleedkamers is het systeemplafond en montage van de douchen. Deze werkzaamheden worden aankomende week uitgevoerd.
Afgelopen week is de grootste klap gemaakt met het dak van de kantine. In drie dagen tijd is het bestaande dak gesaneerd en het nieuwe dak aangebracht. Aankomende week zal het dak afgewerkt gaan worden met bijhorende boeidelen en dakgoten. Er zal dan ook gestart worden met het aanbrengen van het nieuwe systeemplafond in de kantine.

Kantine dak 001

Kantine dak 002

De verbouwing verloopt volgens planning, voor aanvang van het nieuwe seizoen zijn de werkzaamheden gereed. Er zal nog een dag ingepland gaan worden om overige “restantjes” met een groep vrijwilligers af te maken (schoonmaken, schilderwerk, timmerwerk etc.). Ook hierbij zullen vele handjes licht werk maken, iedereen is dus van harte welkom om deze dag te helpen. Verdere informatie over deze dag volgt z.s.m.

 

Kantine dak 003

Kantine dak 004
De Bouwcommissie

Nieuwe kleedkamer aanduiding:  Klik hier

 

 

 

Deel dit bericht: