Verloop werkzaamheden.

Het werk van onze installateur Ron de Fouw is in samenwerking met timmerman Martin Segers en de vrijwilligers afgerond in onze nieuwe container. Alle lichtmasten schijnen weer op het veld en ook is het water opnieuw aangesloten om de lijnen te trekken. Het was een heel werk om alles weer netjes onder de grond te krijgen vanwege de vele rommel dat in de grond zit . Met veel hand graafwerk en om de kosten zo laag mogelijk te houden ligt alles er netjes in en kunnen we weer jaren vooruit.

Het achterste gedeelte van de container wordt het nieuwe onderkomen van Ab, van het voorste gedeelte dat voor training materiaal gebruikt wordt en ballen pomp. Hierbij een verzoek om alles zo netjes mogelijk  te houden door leiders en trainers . Het laatste timmerwerk zal afgerond worden door Martin die nu met een welverdiende vakantie is en bij deze willen we nogmaals Michael ter Haak bedanken voor het schenken en plaatsen van de container en zijn we hier erg blij mee .

 

Namens de vrijwilligers Ab Westerveld , Age de Groot , Rinus Cruyff , Jan Kokmeyer , Dick de Wit , Simon Segers , Jan Geugjes Martin Segers en Jaap van Tinteren

Deel dit bericht: