Vrijwilligster van het jaar 2016: Irma Hoezee!

Zonder vrijwilligers geen club! Afgelopen zaterdag werd de jaarlijkse vrijwilligersavond gehouden. De club is ontzettend blij dat we een grote kern van vrijwilligers hebben, daar zijn we echt trots op.

Ongeveer 70 mensen waren aanwezig om onder het genot van een drankje en deze keer een bbq rustig bij te praten. Traditioneel werd de vrijwilliger van het jaar in het zonnetje gezet. In samenwerking met de voorzitter van de vrijwilligerscommissie, Marco Grevenbroek, zijn diverse namen voorgedragen. Het bestuur heeft toegelicht hoe we komen tot onze keuze en besluiten. Deze keer viel de eer aan Irma Hoezee.  Irma is al jaren vrijwilliger en zet zich op tal van terreinen in voor de club. Ze draait kantinediensten, heeft veel gedaan voor het JAC, doet de standen van de teams, en doet veel regelen voor de meidenteams. Daarnaast doet ze het nodige achter de schermen om ook het vele vrijwilligerswerk van haar man Edwin mogelijk te maken. Het bestuur feliciteert Irma van harte, en hoopt dat ze de komende jaren zich weer voor de club zal inzetten. Sjapoo Irma, de wisseltrofee is inmiddels onder weg!

Verder wil het bestuur de vrijwilligerscommissie bedanken voor de perfecte organisatie, in het bijzonder de barbediening (Roy Groen en Luc van Heeringen), de bbq koningen Jan Groen en Edwin Komen, alsmede Ton Bonnet voor het verzorgen van de gezellige muziek. We kijken terug op een gezellig en geslaagd vrijwilligersfeest! Het eten was top verzorgd door de familie Wortel. We hopen dat we volgend jaar dit met nog meer mensen mogen vieren!

Tot slot heeft het bestuur Paul Gaaf bedankt voor zijn vele vrijwilligerswerk de afgelopen jaren op het gebied van sponsoring. Paul heeft het stokje van sponsorzaken recent overgedragen aan Co Boots.  Paul nogmaals veel dank, je kon er helaas niet bij zijn, maar willen je toch ook genoemd hebben!

Namens het bestuur,
Maarten Ligthart

Deel dit bericht: