Wie koopt een superlot van SC Purmerland?

 

SC Purmerland doet mee met de Grote Club Actie. De jeugdleden zijn al fanatiek langs de deur aan het gaan om loten te verkopen. Van elk verkocht lot krijgt de club 80%. De opbrengst van de Grote Club Actie wordt gebruikt om de kantine-inrichting van SC Purmerland te vernieuwen.

 

Dit jaar zijn er ook superloten.

Wat is een Superlot?
Het Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten. Het heeft een verkoopwaarde van €150,00 (50 x €3 per lot), waarvan 80% rechtstreeks naar de vereniging gaat.

Voor de Superloten is er een speciale, aparte trekking. Ieder verkocht Superlot geeft kans op de superprijs: Het Grote Clubfeest (t.w.v. €5.000,00) voor de vereniging! Maar voor de koper (team of sponsor) zelf is het Superlot ook interessant: hij ontvangt 50 reguliere loten waarmee hij zijn winkans op prijzen van de Grote Clubactie-loterij aanzienlijk vergroot! Er zijn weer fantastische prijzen te winnen, met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,00.

Ideaal voor bedrijven en sponsoren!
Superloten (€150,00) zijn ideaal om te verkopen aan sponsoren en bedrijven die betrokken zijn bij onze vereniging. Elk bedrijf dat een superlot koopt, willen wij bedanken door dit op onze facebookpagina en website te vermelden.

Ben of ken jij een bedrijf of sponsor dat een superlot wil kopen? Stuur een e-mailbericht naar secrscp@gmail.com en we nemen snel contact op!

Deel dit bericht: