Jeugdafdeling SCP - SC Purmerland

Jeugdafdeling SCP

Jeugdafdeling SCP

Normen en waarden jeugdafdeling SC Purmerland

 

SC Purmerland heeft normen en waarden hoog in het vaandel staan. Fatsoensnormen en respect voor elkaar zijn voor SC Purmerland zeer belangrijk.

 

Wij vragen van de spelers de discipline om samen de wedstrijden en de trainingen ordelijk te laten verlopen, dit betekent samen zaken gereed zetten maar ook opruimen.

 

Wij accepteren geen verbaal of lichamelijk geweld ten opzichte van elkaar of tegenstanders.

 

Bij wangedrag (ook verbaal) tijdens trainingen en wedstrijden, zullen indien de tolerantienormen worden overschreden, de ouders/verzorgers worden geïnformeerd.

 

Tijdens trainingsavonden kan dit inhouden dat een speler al vroegtijdig de training moet verlaten. Hiervan zal direct melding gemaakt worden aan de desbetreffende ouders/verzorgers, door de teamtrainer en/of (hoofd)leider.

 

Ook tijdens of na een wedstrijd kan een speler worden gestraft wegens wangedrag (ook verbaal). Eveneens wordt dit dan aan de ouders/verzorgers van het kind medegedeeld.

 

Indien de teamleider of trainer dit nodig acht, zal er zo spoedig mogelijk een gesprek volgen met betreffende ouders/verzorgers, in het bijzijn van een jeugdcommissielid. Zonodig wordt er een straf in de vorm van een schorsing opgelegd, wat dan schriftelijk wordt bevestigd.

 

Een 1e schorsing betekent drie weken geen deelname aan alle activiteiten van SC Purmerland.

 

Een 2e schorsing betekent drie maanden uitsluiting van alle activiteiten bij SC Purmerland.

 

Een 3e schorsing zal i.o.m. de ouders en jeugdcommissie besproken worden, uitsluiting voor een langere termijn is dan zonder meer van toepassing.

 

Indien een speler is geschorst is deze niet welkom op trainingsavonden.

 

De jeugdcommissie behoud zich het recht voor om afhankelijk van het wangedrag een zwaardere schorsing op te leggen ondanks geen eerdere berispingen.

 

Afhankelijk van de inhoud van het voorval, kan een speler worden geroyeerd als lid van SC Purmerland

 

Jeugdcommissie SC Purmerland

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!